Panimotuotteet

 

Kaikki oluemme ovat pastöroimattomia täysmallasoluita,
jotka valmistetaan käsin lappilaisesta pohjavedestä ja suomalaisista maltaista, ilman säilöntäaineita.

 

NORTH Arctic Lager
Olit millainen sankari tahansa, voit olla varma, että pohjonen heittää eteesi pari muuttujaa. Puraise silloin Nortti. Se mitään ratkaise, mutta v*****aapa vähemmän! Napapiirin Sankarien virallinen janonsammuttaja. Hedelmäisesti kuivahumaloitu, elämän katkeroima lager. Humalat Magnum, Mosaic, Cascade.
Tarjoilulämpötila: 4-8 °C, EBC 25 • EBU 35

Original 1964 Lager

on valmistettu Tornion alkuperäisen kultamitalioluen reseptin mukaisesti. Se on täysmaltainen, pehmeä ja kevyen raikas suodatettu pohjahiivaolut, jossa on runsaasti tuoksua ja makua. Laadun takaa 1960-luvun alussa reseptin luonut panimomestari Leo Andelin.

Arctic Pale Ale

Tornion Panimon uuden aallon olut, perinteille kumartaen, tulevaisuuteen katsoen. Arctic Pale Ale on pintahiivaolut, jossa on ruskan punertava väri, runsaan maltainen runko ja pehmeän hedelmäisesti humaloitu jälkimaku, joka viipyy Magnum-humalien aromikkaissa kerroksissa.

Czech Style Pilsner, tuttavallisemmin tsekkipils, on perinteisellä tšekiläisellä keittomäskäysmenetelmällä valmistettu kultainen pilsner, jossa suomalaisen maltaan pehmeys yhdistyy Lapin veden ja tšekkiläisten Saaz-humalien raikkauteen. Laadun takaa panimomestari David Maša.

Arctic Lager on pohjahiivaolut, jossa on kesäyön keltainen väri, herkullisen maltainen runko ja rapsakka, raikkaan hedelmäinen humalointi. Arctic Lager tarjoaa maukkaan vaihtoehdon ultrasuodatettuihin bulkkilagereihin kyllästyneille oluen ystäville.

Arctic Stout on samettisen täyteläinen, pehmeän paahteinen ja musta kuin nokipannukahvi. Taustalla häilyvät tumman suklaan ja lakritsin aromit. Täydellinen seuralainen tumman oluen ystäville.