Panimokierrokset

Tornion Panimon elämyksellinen panimokierros tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan lappilaisen käsityöoluen valmistukseen, raaka-aineisiin, sekä panimon tiloihin ja laitteisiin. Kierroksen aikana saat kosketuksen myös panimorakennuksen yli 140-vuotiseen, vaiherikkaaseen historiaan ja siihen liittyviin värikkäisiin tarinoihin.

Kierros huipentuu oluen maisteluun Ravintola Pajassa. Olutpruuvi tutustuttaa erilaisten oluttyylien laajaan kirjoon. Maistelussa arvioidaan oluiden ominaisuuksia kuten väriä, tuoksua, suutuntumaa ja jälkimakua, mutta ennen kaikkea nautitaan rennosti hyviä mallasjuomia.

Mikä olisikaan parempi elämys kaveriporukalle, työporukalle tai vaikka pikkujouluihin kuin elämyksellinen panimokierros maisteluineen. Upean lisän tarjoavat mahdollisuus herkulliseen lähiruokaan Ravintola Pajassa tai monet muut Elämystehdas Lapparin tarjoamat palvelut, kuten pakohuone, liikuntakeskus, lasersota tai saunatila jokinäkymineen. 

Saatavuus: tilauksesta ryhmille vuoden ympäri. Kaikille avoimet kierrokset lauantaisin alkaen 7.5.2022 (avoimilla kierroksilla ei minimilaskutusta). Varaa kierros tästä
Kesto: kierros n. 30 min + tasting n. 30 min (4 eri olutta)
Ryhmänkoko: max. 30 hlö
Hinta: 25 €/hlö. Minimilaskutus 250 €
Lisätietoa ja varaukset: +358 400 419 902 •  tilaukset@tornionpanimo.fi

 

 

 

FACEBOOK: @TORNIONPANIMO | INSTAGRAM: @TORNIONPANIMO

Lisätietoja: Tornionpanimo.fi

Tapahtumakalenteri