Ysäri LIVE @Club Teatria

Marraskuussa parhaaseen pikkujouluaikaan Club Teatrialla tanssitaan ysärihittien tahtiin

ALEXIA

Alexia nousi kansainväliseen menestykseen vuonna 1997 levyllä ”Fun Club”, joka on edelleen Suomen myydyin ulkomainen dance/eurodance-albumi Suomessa, edellään rock-yhtyeitä kuten Queen ja Dire Straits.
Alexia on todellinen ysärikuningatar maassamme yli 100 000 myydyllä äänitteellä, se pysyi Suomen albumilistalla 18 viikkoa.
Menestys oli järisyttävä ysärimusiikin keskuudessa, ja nämä kappaleet jäivät monella sekä levyhyllyyn että muistiin ikuisesti. Hitit, kuten "Uh La La La" ja "Summer Is Crazy" tanssivat bilekansaa edelleen.

REDNEX

Ruotsalainen Rednex on soinut läpi mantereiden, tavaramerkkinään yhdistelmä countrydanca ensimmäisinä maailmassa. ”Cotton Eye Joe” ja ”Old Pop In An Oak” pyörivät television musiikkikanavilla ja banjot heinäladossa vei meidän sydämemme.
Lopulta hulvattoman bändin menestyksen räjäytti hidas rakkauskappale ”Wish You Were Here”, jota on laulettu Suomen karaokepaikoista Japania myöden, ympäri maailman. Rednex kiertää läpi mantereiden tyylilleen uskollisena: Lavalla nähdään banjoa, viulua, rumpua ja ihokarvat pystyyn nostavia ryhmätansseja johon vain he pystyvät.

DAZE

Tanskalainen DAZE-yhtye nousi ysärin vuosikymmenen aikakauden tunnustyyliksi. Huippusuosion tehneeltä ”Super Heroes”-albumilta (1997) nousi useita hittejä Suomen hittilistalle, kuten "Superhero", "Toy Boy”, ja yksi suosituimmista, "Tamagotchi".
"I’m Your Tamagotchi” tullaan tässä illassa laulamaan kuorossa, ja tämä energinen kolmikko pitää siitä huolen. WE ❤ DAZE.

90´s FIN Cover Boyz & Girlz

90’s FIN Cover Boyz & Girlz on uudenlainen coverbändi, jonkalaista ei ole vielä ollut Suomessa! Bändi esittää vanhoja 90-luvun Suomi ysäri disco hittejä, jotka on päivitetty 2000-luvun versioiksi soundillisesti yms.

 

Facebook

Liput