Vappubileet2018 @Club Teatria

Club Teatrian Vappubileissä E-ROTIC, Bile-Dani ja Lumïsade

Viime keväänä Club Teatrialla vietettiin Meri-Lapin kovimmat Vappubileet. Tänä vuonna pannaan paremmaksi! Kansaa saapuu viihdyttämään eurodancen ruumiillistuma, E-ROTIC Saksasta. Duo tunnetaan mm. hiteistään “Fred Come to Bed” ja “Max Don’t Have Sex with Your Sex.” Kevät saa hormonit hyrräämään ja E-rotic laulaa punastelematta niistä asioista, mistä muut vain vihjailevat.
Yhtyeellä oli vaikeat aikansa, mutta nyt vanhat riidat on sovittu ja keulilla nähdään taas alkuperäinen laulaja Lyane Leigh. 
Leigh on iloinen, että ihmiset ovat edelleen niin fiiliksissä eurodancesta.
“Ysärin musiikissa oli jotain erityistä ja monet tuntevat edelleen nostalgiaa sitä kohtaan ja se on hienoa. Suomi oli yksi suurimman suosion maitamme ja teillä on parhaat yleisöt. On aina hauska nähdä, miten Suomessa osataan bilettää,” totesi Leigh parin vuoden takaisessa haastattelussa.

Bileet ei olisi bileet ilman kunnon juontajaa! Näissä juhlissa DJ:nä ja illan isäntänä nähdään Bile-Dani!

Vappubileiden ohjelman täydentää Lumïsade, joka on kahden suomalaisen konemusiikin legendan, Joonas Hahmon ja K-Systemin projekti. 
Duo on aloittanut yhteisen keikkailun vasta maaliskuussa ja on hienoa, että pystymme tämän myötä tarjoamaan torniolaisille aivan tuoretta, kansainvälisen tason dancea.

 

LISÄTIETOJA

LIPUT