Juliet Jonesin Sydän x Clifters x Garbo x Ruotomieli @Club Teatria

Juliet Jonesin Sydän, Clifters, Garbo ja Ruotomieli samana iltana!

Juliet Jonesin Sydän on vuonna 1980 perustettu alun perin ruukkilais-oululainen rock-yhtye, joka julkaisi kymmenen albumia vuosina 1985–1996. Yhtye sai mainetta intensiivisenä ja spontaanina lavaesiintyjänä. Uusi aalto -henkiset sanoitukset hyödyntävät huumoria ja ironiaa. Yhtyeen kappaleista tunnetuimpia ovat ”Helppo elämä” (1985) ja ”Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin” (1988).

Cliftersin on taas IN, ja sen tarina saa jatkoa, kun huippuyhtye palaa takaisin keikkalavoille! Cliftersin 60-luvun musiikista vaikutteita ottanut ja lainakappaleita Jaana Rinteen nerokkailla sanoituksilla keitokseen sisällyttänyt tuotanto on iso osa monien elämän ääniraitaa. ”Elekieltä”, ”Leikkikalu” ja ”Angelica”. Hyvien biisien lista on loputon. Keikoilla kuullaan kaikki klassikot, ja myös yllätyksiä on luvassa harvemmin kuullun materiaalin muodossa.

Oulussa legendaarinen GARBO-yhtye nousee taas Teatrian lavalle. Aikaisemmin syksyllä Garbo villitsi yleisön lämpimäksi ennen The Dire Straits Experienceä, ja heitä toivottiin pikaisesti uudelleen keikalle. Toiveet on otettu huomioon, ja Garbo nousee taas lavalle rokkaamaan. Jenkkirockia suomalaisella mentaliteetilla soittavan Garbon suurimpia innoittajia ovat Bruce Springsteen ja Tom Petty.

Ruotomieli on Oulussa vuonna 1999 perustettu rock and roll -yhtye, jonka musiikissa on vaikutteita punk-rockista, psykedeliasta, bluesista, progesta ja countrysta.

LIPUT

FACEBOOK