JENNI VARTIAINEN @ CLUB TEATRIA

Club Teatrian syyskausi käynnistyy huippuvierailulla. Lauantaina 29.9.2018 Torniossa  nähdään ihastuttava Jenni Vartiainen. Odotettavissa on sekä tunnelmallinen että mukaansatempaava keikkaelämys, johon ennakkolippujen mynti käynnistyy heti tänään.

Edellisen kerran Jenni Vartiainen on vieraillut Torniossa Twin City Festivaaleilla 2014. Tämän jälkeen artistin uraan on mahtunut paljon; keikkoja, hittibiisejä sekä tv-esiintymisiä. Hän  onkin kiistatta 2000-luvun menestynein naisartisti Suomessa. 

Vartiaisen levyjä on myyty yli 300 000 kappaletta ja hän on voittanut urallaan yhdeksän Emma palkintoa. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ihmisten edessä julkaistiin syksyllä 2007. Kappaleet Tunnoton, Ihmisten edessä, Toinenja Mustaa kahvia soivat kaikkialla. Albumi myi yli 65 000 kappaletta ja sille kertyi huikeat 36 listaviikkoa.  Vuonna 2010 julkaistua Seili albumia ( joka sisältää mm. kappaleet En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin, Missä muruseni on ja Duran Duran) on myyty yli 145 000 kappaletta ja se oli Suomen virallisella listalla 65 viikkoa, josta 58 viikkoa 10 kärjen joukossa. Jenni kahmi ennätykselliset 7 Emma pystiä vuonna 2011.

Vartiaisen lokakuussa 2013 julkaistulta Terra-albumilta ovat nousseet radioiden listaykköseksi Junat ja naiset, Selvästi päihtynyt, Suru on kunniavieras, Eden ja tuoreimpana Minä sinua vaan. Terra-albumi on myynyt tuplaplatinaa.

Vuonna 2017 Jenni oli mukana Vain Elämää Allstars -kokoonpanossa ja hurmasi yleisön upeilla versioillaan muun muassa Cheekin Keinu- ja Kaija Koon Sydän vähän kallellaan – kappaleista. Loppuvuodesta 2017 Jenni julkaisi myös uutta omaa musiikkia: Turvasana-single on kerännyt Spotifyssa kuuntelukertoja jo melkein 5 miljoonan edestä, kun taas Se oikea hipoo neljää miljoonaa kuuntelukertaa. Uusin singleistä, Väärään suuntaan, julkaistiin vuoden 2018 alussa.

Liput

Facebook