Hiihtoloma yöleiri @DAP

DAP LIIKUNTALEIRIT TORNIOHAPARANDA 2020

Duudsonit Activity Park TornioHaparandassa järjestetään huippu hauskoja ja liikunnallisia yöleirejä 7-13-vuotialille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vaille oleva fiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

Yöleiri hiihtolomaviikoilla perjantaisin 14.2, 21.2. ja 28.2.

Yöleireillä ohjelma alkaa kello 18:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:30. Leireille otetaan maksimissaan 30 lasta. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan jäädä omatoimisesti temppuilemaan leiripäivän jälkeen (lisämaksusta). Hinta 49€/hlö

Leiriohjelma sisältä mm. 

  • parkour
  • pallopelit
  • trampoliinivoimistelu
  • temput ja taidot
  • leikit ja pelit
  • rento yhdessäolo
  • yllätykset

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja! 

LEIREILLE ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTILLA: Tornio@dap.fi tai PUHELIMITSE: 044 441 1220

OHJELMA

Päivä 1

18.30 Saapuminen

19.00 Ohjattua liikuntaa puistossa

21.00 Iltapala

21.30 Vapaata temppuilua puistossa

23.00 Peseytyminen ja iltatoimet

00.00 Hiljaisuus

Päivä 2

8.00 Herätys

8.30 Aamupala

9.00 Toimintaa puistossa

11.30 Leirin päätös