Digital Horizon vol. 1: Darude, Timothy Night, Bliniks

, Tornio

Digital Horizon vol. 1 tuo Daruden Tornioon

Club Teatrialla 21.4. järjestettävä Digital Horizon vol. 1 on urbaanin ja elektornisen tanssimusiikin uusi, kuuma tapahtuma! Ensimmäisessä illassa nyt huhtikuussa Esiintyjinä DARUDE, Timothy Night ja Bliniks!

Darude on suomalainen DJ ja säveltäjä, jonka tunnetuin trance-kappale Sandstorm oli vuonna 2000 menestys Isossa-Britanniassa ja koko Euroopassa. Yksistään YouTubessa kappaletta on kuunneltu huikeat yli 98 miljoonaa kertaa! Se on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä instrumentaalisista äänitteistä.
Darude keikkailee edelleen aktiivisesti ja on hienoa saada tämä huippuesiintyjä Club Teatrialle Tornioon.

Timothy Night on oululainen dj - tuottaja, erityisesti energisen house musiikin soittaja. Nightin seteissä energia pääsee purkautumaan tanssilattialla jättämättä yhtään bilettäjää kylmäksi. Tämä 20 vuoden soittokokemuksen, niin kotimaassa kuin ulkomailla, omaavan dj:n teknisesti erittäin hyvin toteutetut miksaukset ja biisivalinnat yllättävät kuulijat joka kerta.

Nouseva dubstep tuottaja Bliniks saapuu Teatrialle ensimmäistä kertaa. Kemiläinen Olli Saarenpää on tunnettu Dubstepin ja Drum & Bass soundin miksaamisesta melodisen metallin kanssa. Hän on mm. tuottanut virallisen remixin ruotsalaiselle pop metal yhtyeelle Amaranthelle heidän 'Maximize' biisistä. Bliniks on keikkaillut mm. Japanissa, Cannesin elokuvajuhlilla Ranskassa ja myös Kemin Satama Open Airissa missä hän lämmitti toista kemiläistä DJiitä eli Alex Kunnaria.

 

LIPUT

LISÄTIEDOT