BENNY TÖRNROOS JA MUUMIT @CLUB TEATRIA

Muumi-konsertti
ennakko alk. 17,50€
ovilippu 25,00€

Muumit + DAP yhteislippu 
ennakko alk. 22,50€
ovelta 30,00€


Elämystehdas Lapparissa vietetään 13.4. oikeaa lasten lauantaita. Club Teatrialla esiintyy kaikkien tuntema Muumit muusikko Benny Törnroosin johdolla ja Duudsonit Activity Parkissa riittää aktiivista tekemistä moneksi tunniksi!

Tunnelma nousee kattoon välittömästi, kun Bennyn kanssa lavalle nousevat kaikkien rakastamat maailmantähdet, suloiset Muumit.

Käy Muumilaaksoon -konsertti koostuu kaikille tutuista muumilauluista, joita esitetään Benny Törnroosin johdolla. Konsertin aikana leikitään, lauletaan tanssitaan ja välillä myös jumpataan. Ovet Club Teatrialle avataan klo 15:00 ja Muumit esiintyy klo 16:00. Club Teatrian ravintola palvelee asiakkaita kahvin ja limsan merkeissä.

Jäätävän huikeassa Duudsonit Activity Park -elämyspuistossa voit temppuilla yhdellä Suomen tasokkaimmista ja laajimmista trampoliini- ja skeittialueista. Sisäaktiviteettipuistossa jättimäärä talviaiheisia aktiviteetteja, kuten jäänmurtaja ja majakka, lasten lumilautailu, lumisotapeli ja kaksi isoa kiipeilymaailmaa.

Koe nämä kaksi elämystä nyt samana päivänä! Muumit+DAP -yhteislipulla pääset 13.4. sekä Muumit-konserttiin että aktiviteettipuistoon. Yhteislipun hinta ennakkoon alk. 22.50€
Pelkän Muumit-konserttilipun hinta ennakkoon on 17,50€
Yhteislippu on voimassa kyseisenä lauantaina ja sillä voi käydä ensin aktiviteettipuistossa ja tulla sen jälkeen Club Teatrialle konserttiin, tai päinvastoin. Anna lapsesi valita. Kun vielä käytte haukkaamassa maittavat Ravintola Paja 1873:n hampurilaiset, niin päivästä tulee täydellinen! Liikuntaa, musiikkia ja hyvää ruokaa.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 11.2. Ennakkolippuja on myynnissä Teatrian www-sivujen kautta Ticketmasterissa. Muistathan, että Ticketmasterin kautta myynnissä olevia lippuja voit aina ostaa myös kaikkien Prisma-tavaratalojen info-pisteistä.
Muumit+DAP -ennakkolipun voit hakea myös paikan päältä Elämystehdas Lapparista Ravintola Paja 1873:n tiskiltä. Ennakkoliput ovat myynnissä aina perjantaihin 13.4. klo 15:00 saakka.

LIPUT

FACEBOOK