SOLVE & EXIT Pakohuonepeli Lapparissa

Solve & Exit tuo pakohuonepelien kokemuksen Tornioon!

Suureen suosioon nousseet pakohuonepelit koettelevat tiimityöskentelyä ja loogista päättelyä. Löydä tiesi ulos huoneesta seuraamalla johtolankoja ja ratkomalla erilaisia tehtäviä.

Solve & Exit sopii kaikille, mutta osa teemoista voivat olla jännittäviä, eivätkä täten sovellu perheen pienimmelle. Tehtävistä selviäminen edellyttää lukutaitoa.

Hannibaali

Sarjamurhaaja, joka on tunnettu kannibalismista, on saanut teidät vangeikseen. Yhteistyöllä teidän tulisi päästä pakoon murhaajan majapaikasta. Kahleet auki ja viimeinen avain käsiin ennen kuin joudutte miehen lautaselle... 

Hannibaali-teeman huoneita meiltä löytyy kaksi. Voitte tulla isommallakin porukalla kisailemaan - kumpi joukkueista pääsee nopeammin pakenemaan sarjamurhaajalta tai ainakin lähemmäs pakoa… 

Huoneen ikäraja on K-15.

PENTAGON

Pentagon on Yhdysvaltain puolustusministeriön hallintorakennus, jonka ansiosta on ehkäisty monta kansainvälistä uhkaa. Vuonna 2001 myös Pentagoniin iskettiin osana laajempaa iskua, jolloin se kärsi vakavia vaurioita.

Pentagonin turvallisuus on huippuunsa hiottua, mutta siitä huolimatta Pentagonia uhataan jälleen! Mistä tällä kertaa mahtaa olla kyse?

Onnistuisitko sinä selvittämään uhkatekijän ja pitämään Pentagonin turvassa?

HINNASTO

Hintamme määrittyvät ryhmäkokonne mukaan! 
2-3 henkilöä: 60,00€ 
4 henkilöä: 80,00€ 
5 henkilöä: 100,00€ 
6 henkilöä 120,00€ 

Enimmäismäärä per huone on 6 henkilöä

Ajanvaraus:

https://vello.fi/solveandexit/

Suuremmat ryhmät voivat tiedustella lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@solveandexit.com tai 
soittamalla numeroon +358 40 196 6544

FACEBOOK: @SOLVEANDEXIT | INSTAGRAM: @SOLVEANDEXIT

solveandexit.com