Ahtojää

Uskallatko hypätä hyiseen mereen ja valloittaa majakan huipun? Varo kuitenkin matkallasi vastaan tulevaa jäänmurtajaa. Jäästä voi myös rakentaa kaikkea kivaa.

 

Lumisota

Ei haittaa, vaikka olisi kesä. Lumisodassa pystyt haastamaan kaikki tässä hauskassa pelissä. Valitse vain oma tiimisi ja pidä hauskaa.


Tramppaparkki

Tramppaparkki on mahtava paikka vauhdikkaiden lajien harrastamiseen ja kokeiluun. Vapaapudotuksesta ja isoilta trampoliineilta ponnistetaan BagJump patjoille. Polttopallo kentällä pelataan sekä koripalloa että polttopalloa ja temppuillaan. Airtrack -patja antaa lentävän lähdön esimerkiksi volttiponnistukseen.


Skeittiparkki

Skeittiparkilla pääset harrastamaan skeittausta tai scoottausta. Ota oma lautasi mukaan tai lainaa puiston lautoja ja suojia. Hio taitojasi tai kokeile uskallatko hypätä laudan päälle.


Romuralli & korjaamo

Polkemalla talla pohjaan ja muista ohi. Polkuautoradalla ratkaistaan, kuka on Meri-Lapin paras kuski ja Romurallin voittaja!


Pikku-Ylläs

Kolarissa on Ylläs, mutta niin on meilläkin. Uskallatko tulla alas vauhdikkaista mäistä? Voit valita tuletko lumilaudalla vai pyllymäkeä alas.


Potkubilis

Jos jalkapallon potkiminen kyllästyttää, kokeile potkubilistä. Tässä pelissä biljardipöytä on reilusti suurennettu versio. Säännöt miltei samat kuin tavallisessa biljardissa. Biljardipallojen tilalla on jalkapalloja ja biljardikeppinä käytät jalkojasi.


Ninjaseikkailu

Oletko halunnut olla aina ninja? Nyt se on mahdollista. Täällä voi kiipeillä, roikkua ja hyppiä kuin oikea ninja. Täällä voit haastaa kaverisi ja katsoa kumpi on seikkailun voittaja.


Temppumatto

Pehmeällä temppumatolla voit kokeilla erilaisten temppujen tekemistä tai voit rakentaa oman radan ja kokeilla onnistutko suorittamaan radan.


Sportti- & jahtisimulaattorit

Simulaattoreilla voit testata erilaisia lajeja esimerkiksi basebalia ja kokeilla metsästystä.


Lumilinna & jekkula

Lumilinnaan pääsee kesälläkin. Jee! Kokeile myös Jekkula, jossa kiipeillään, lasketaan liukumäistä, kontataan tunneleissa ja uidaan pallomeressä. Pienimmille suunnattu aktiviteetti houkuttelee uumeniinsa isompiakin perheenjäseniä!