TOIMINTAOHJEET TURVALLISEN LIIKKUMISEN PUOLESTA

 

SAAVUTHAN VAIN TERVEENÄ

Yhteinen turvallisuus on kaiken lähtökohta. Saavuthan paikan päälle vain ehdottoman terveenä. Jätäthän seikkailut puistossamme siis toiseen kertaan jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Mekin toimimme henkilökunnan kanssa samalla tavalla, emmekä tule kipeinä töihin.

 

TILAA VAIKKA MUILLE JAKAA

Meillä on yli 4000 neliötä touhutilaa koko perheelle. Otamme ainoastaan 25% sallitusta kävijämäärästä kerrallaan temppuilemaan. Paikkoja ei voi varata ennakkoon, mutta kaikki liikkujat ovat toistaiseksi päässeet viettämään iloista päivää haluamanaan ajankohtana – myös viikonloppuisin ja sadepäivinä.

 

HYGIENIAA EI VOI OLLA LIIKAA

Pidäthän huolta käsi- ja yskimishygieniasta. Pesethän käsiäsi aktiivisesti ja käytät käsidesiä säännöllisesti. Olemme lisänneet käsidesipisteitä meitä kaikkia varten.

 

TEHOSTETTU SIIVOUS

Meidän tehtävämme on pitää puisto niin siistissä kunnossa kuin mahdollista. Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia. Teemme sitä jatkuvasti ja säännöllisesti jotta ympäristömme olisi mahdollisimman turvallinen asioida ja seikkailla.

 

TURVATAAN VÄLIT

Pidetään yhdessä huoli turvaväleistä ja turvallisesta kanssakäymisestä. Rajoitamme maksimivierailijamäärää taataksemme mahdollisuuden runsaisiin turvaväleiihin. Odotetaan kukin vuoroamme ja annetaan jokaisella oma tila ja rauha seikkailla puistossa. Omassa seurueessa, esimerkiksi perheen kesken, voi seikkailla huoletta, mutta pidetään tarvittavaa etäisyyttä muihin seikkailijoihin nähden.

 

ASIOINTI KASSALLA

Pyydämme suosimaan maksukortilla maksamista kassalla asioidessa.

 

HENKILÖKUNNAN VALMIUDET

Puistovalvojamme on koulutettu puistoissa tapahtuviin tilanteisiin ja erityisesti nyt perehdytetty lisää hygienia-asioihin. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat turvallisuusohjeistukset.