Elämystehdas Lapparin modernissa saunakabinetissa järjestät mukavasti kokouksen, juhlan tai illanvieton jopa 25 hengelle. Toisessa kerroksessa sijaitsevasta saunasta avautuu upea näkymä Tornionjoelle.

Hyvin varustellussa kabinetissa on käytössä TV, fläppitaulu ja WiFi-yhteys. Varusteluun sisältyy myös äänentoistolaitteisto, johon voi kytkeä myös oman soittimen. Suuren kokouspöydän ääreen mahtuu kerralla istumaan 12 henkilöä.

Saunaan mahtuu kerralla jopa 10 saunojaa. Juuri valmistunut sauna antaa varmasti mahtavat löylyt ja samalla voitte ihailla upeaa Tornionjokea. 

Voit tilata tilaisuuteen syötävää ja juotavaa Ravintola Paja 1873  valikoimista. Yli 10 hlö ryhmille saatavilla myös Ala Carte valikoima. Otathan yhteyttä myyntiin niin räätälöimme sinulle kattavan virkistyspäivä paketin.

Elämystehdas Lapparissa toimii Duudsonit Activity Park, Liikuntakeskus HyväFiilis, Tornion Panimo, Megazone ja Solve&Exit.Voitte aloittaa päivän temppuilemalla Duudsonit Parkissa tai jumpalla HyväFiiliksessä. Tutustua Tornion Panimon tuotantoon ja maistella tuotteet asiantuntevan panimohenkilökunnan opastuksella. Illan kruunaa Club Teatria ja Suomen eturivin artistit!

Hinnat:

PE-LA aamu 12-17 290€

PE-LA ilta18-23 390€

SU-TO ilta18-23 290€

SU-TO aamu 12-17 250€

Hintoihin sisältyy pyyhkeet. Omat juomat sallittu!

Saunamenu:

1. Vihersalaatti, Kiusaus, Ruisleipä ja levite 12,50€/hlö

2. Vihersalaatti Tornion Panimo stoutmakkara Perunasalaatti Ruisleipä ja levite 12,50€/hlö

Saunatiloihin mahtuu noin 25 hlö.

Lisää vaihtoehtoja: Ravintola Pajan menusta ja ryhmä illallisista.

Varaa:

+35844441221

sales@lappari.fi